SEO услуги

Пълно SEO

Пълно SEO оптимизация на вашия сайт. Включва анализ на сайта, инсталация и настройки на SEO плъгин ( по-желание), On-Page SEO, обучение, оптимизация за търсачките. SEO оптимизация по 5 ключови думи. Добавяне на 10 линка в сайтове в подходящи категории, съответстващи на съдържанието ви. (По преценка) Добавяне на сайта в минимум 20 броя каталози и директории.

Въпреки, че звучи лесно, не е. Има ясни правила за алгоритмите на Гугъл, които се променят по няколко пъти в годината. За да сте най-отгоре в резултатите на google, трябва да се доверите на специалист. Човек, които следи gogle тенденциите и е наясно с манипулирането на търсачките. Това ще ви спести доста време и пари.

Защо не сме на първо място в търсенията на google по СЕО или линк билдинг?

  • Сайтът е нов. Някои ниши са изключително конкурентни и при тях за топ резултати са нужни доста време и пари. Това е не-малък разход и много време. В някои случаи е безсмислена целта към върха, особено когато си затрупан от работа. Цената по-долу е за ниша със средна трудност.

Цена: от 499 лв. без ДДС
Срок за изработка: от 30 до 60 работни дни

Линкбилдинг

Линк билдинг стратегията е от изключителна важност. Ще напишем за вас статии, подходящи за СЕО оптимация в таргетираната ниша. Добавяне на линкове в готови статии, подходящи за linkbilding и СЕО оптимизация на вашия сайт. Можете да ни предоставите ваша статия, която да публикуваме на сайта или да напишем нова, по зададени от вас критерии.

ЦЕНИ ЗА ЛИНКОВЕ В ГОТОВИ ИЛИ ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ ВАС СТАТИИ:

  • 1 брой линк към ваш сайт – 10лв.
  • 6 броя линкове към ваши сайтове – 40лв.
  • 20 броя линкове към ваши сайтове – 100лв.
  • Написване на статия за вас – 20лв.

Реклама

Предлгаме евтина реклама на вашия бизнес, бранд сайт или услуга в десетки сайтове. Сайтовете са със средна посещаемост от 1000 потребителя дневно.

ЦЕНА ЗА БАНЕРНА РЕКЛАМА :

  • Рекламен банер в хедъра ( най-отгоре на сайта), видим на всяка страница на сайта – 60лв/ месечно. Препоръчителни размери 728 px X 90 px.
  • Рекламен банер във футера ( най-отдолу на сайта), видим на всяка страница на сайта – 20лв/ месечно.

Обучение и подръжка на сайтове

Предлагаме обучение и подръжка на сайтове, изработени на Уордпрес.

Темата на обучението се определя от клиента и може да бъде на най-различна тематика. Администрация на сайт, СЕО обучение, качване на продукти, страници и всичко, свързано със wordpress, woocomerce, плъгини и теми. Наш лектор подготвя и провежда онлайн обучението в удобно за клиента време. Минимална продължителност на обучението е един учебен час.

Услугата подръжка на WP сайтове е различна и специфична за всеки сайт. Предлагаме решение за всеки ваш проблем или желание. Предоставете ни детайли за желаната услуга и ние ще ви отговорим, колко време е необходимо за извършване на желаната услуга. Цената на услугата се определя от времето, което е необходимо за изпълнение и се заплаща на работен час.

Цена: от 99 лв. без ДДС за работен/учебен час
Срок за изработка: от 1 до 30 работни дни