Фирменият сайт е полезно допълнение за вашия печеливш бизнес. Подобно на сайта визитка, е идеалното решение за достигане до нови клиенти. Фирмения сайт разполагате с повече функции страници (Пример: За нас, Контакти, Услуги, Продукти, Карта на сайта или други по желание на клиента). Подобрена навигация на сайта (връзки или меню). Получавате неограничен брой категории и подкатегории в менюто, за да бъдат обхванати всички продукти и услуги, които се предлагате.

Цена: от 499 лв. без ДДС
Срок за изработка: от 10 до 30 работни дни

С Фирмения сайт ще представяте вашия бизнес или бранд пред цялата интернет аудитория. Базовата цена на сайта съдържа до 5 броя страници и всички основните функции, за напълно функционален и качествен уеб сайт. Разполага с лесен за управление административен панел, с който може да работите и сами, след като вече е завършен Вашият сайт. Ще имате възможност за добавяне на различни плъгини, модули и т.н. Текстовият и снимков материал се предоставя от клиента.

Сайтът визитка е малък уеб сайт, който представлява онлайн реклама на дадена фирма, с информативна страница. Сайтът влючва в себе си фирмена информация – лого, дейност, услуги, списък с продавани стоки или продукти, цени, форма за контакт, адреси. Сайт визитка съдържа и малка галерия, в която обикновено се разполагат снимки на стоки, услуги или продукти.

Цена: от 299 лв. без ДДС
Срок за изработка: от 2 до 10 работни дни

Основното и безспорно предимство на сайтът визитка е ниската цена. Друго предимство на сайта е неговата простота и креативност – няма сложни менюта и навигации. Бърза скорост на зареждане – тъй като цялата информация се зарежда още в първата страница, преминаването между вътрешните секции става само със скролване – не се зареждат нови страници с което се елиминира досадното чакане. Сайтът на една страница има страхотен мобилен дизайн.

Изработване на сайт визитка е задължително условие за успешния бизнес на всяка фирма, която сега стартира своята дейност и желае да навлезе в интернет обществото. Пускането на сайт визитка е началното стъпало за онлайн присъствието ви в глобалната световна мрежа. На по-късен етап винаги може да доразработите своя сайт визитка и да прерастне той в голям корпоративен фирмен сайт. Уеб сайт визитка Ви дава възможност да покажете своята идентичност в интернет на съвсем ниска и евтина цена. Пакета сайт се използва за изработване на сайтове на фирми, които не искат да влагат сериозни средства за реклама.