Защо ние и WordPress сайт

Wordpress

Едни от въпросите, които често ни задават, е: Защо да използвам WordPress? Защо да изберем Вас? Дали старият ми сайт не е достатъчно добър? Защо трябва да премина към WordPress от друга платформа? Ако задавате тези въпроси, значи сте на правилното място. В тази статия ще споделим 6 важни причини, поради които трябва да използвате WordPress. Също така ще обхванем всички различни видове уебсайтове, които можете да създадете с WordPress, както и ще покажем популярни сайтове, които използват WordPress.

Защо трябва да използвате WordPress?

Забележка: В цялата статия, когато казваме WordPress имаме впредвит всичките видове вордпрс сите , с включени добавки като woocomerce. Едно от най-често срещаните заблуди за WordPress е, че това е просто платформа за блогове.

Не е.

Въпреки че WordPress стартира като инструмент за блогове, той се е развил през годините в мощен конструктор на уебсайтове и стабилна система за управление на съдържанието (CMS).

Най-добрата част за WordPress е, че е лесен за използване и достатъчно гъвкав за създаване на различни видове уебсайтове. Това е основната причина, поради която WordPress е нараснал толкова популярно. Според скорошно проучване WordPress притежава 32,3% от всички уебсайтове в интернет.

Поради своите надеждни функции, много от най-добрите марки използват WordPress за захранване на своите уебсайтове, включително Time Magazine, Facebook, The New Yorker, Sony, Disney, Target, The New York Times и др.

Нека да разгледаме защо трябва да използвате WordPress, за да създадете своя уебсайт.

Въпреки че самият софтуер WordPress е безплатен, за да го инсталирате, ви е необходимо да имате опит, които ще ви спести доста пари за програмисти и ъпгрейд на Уеб хостингът (къщата на вашия уебсайт, където се съхраняват всички файлове на вашия постоянно разтящ уебсайт.

Препоръчваме да използвате по възможност за хостинг компания външа фирма. Сравнително евтина и качествена услуга предлагат от SiteGround. Те са една от най-големите хостинг компании в света и официално препоръчан хостинг доставчик на WordPress. Ако искате някой опитен да настрои вашия WordPress сайт, тогава аз с удоволствие ще ви помогна да започнете. Най-хубавото е, че предлагам инсталация и настройка на WordPress сайт, които да работи безпроблемно във времето. Това значи, че сайтът няма да има излишни глезотии и красоти. Ще бъде функционален, бърз, лесен и SEO friednly. Ще добавя максимално малко кодове по темата и ще ви препоръчам подходящи от милионите плъгини за перфектения сайт на малкия и среден бизнес.

Защо да не ползваме програмисти?

Ако срещнете някакви проблеми с WordPress, просто напишете въпроса си в Google. Намерите отговора на въпроса си за секунди. Но това е възможно само, ако не са минали няколко специалиста програмиста и други web гурута. Както споменах вече, WordPress е насочен за крайните потребители и е лесен за подръжка с правилните приставки и
WordPress теми. WordPress добавки от индийски софтуерни решения дебнат, навсякъде излизат реглами и препоръчани приставки за wp сайтове. Внимание: Не иснсталирайте плъгини, освен, ако не е супер наложително и не са изпитани предварително.

Голяма част от хората, които използват WordPress, не са нито уеб дизайнери, нито програмисти. В интерес на истината повечето хора започват да използват WordPress без никакви предварителни познания за проектиране на уебсайтове. Това е вариант, ако искате да се учите и имате пари за губене. Първият ви уордпрес проект е препоръчително да бъде направен от мен или друг wp специалист. Като говоря за мен и аз съм далеч от мисълта, че ще свърша всичко по сайта ви сам. Ако някой Ви каже, че ще ви изработи сам сайт – лъже или няма идея какво прави. Използвам услугите на доказани програмисти, компании и seo партниори, на които плащам не малка сума от хонора ми.

Пример за перфектно разработен онлайн магазин за риболовни принадлежности с десетки хиляди продукти. Нещо, което според много wp специалисти е невъзможна задача на wordpress платформа и препоръчват смяна на платформата при нарастващ брой продукти. WordPress + woocommerce може всичко, но в правилните ръце. Линкът по-горе е доказателство за евтин, с лесна подръжка сайт, който е машина за продаване и може да продава всички видове продукти и стоки. Забелязва се веднага, че сайтът не е с перфектна визия. И няма нужда, ще продаваме стръв и въдици, на красиви скъпоценни бижута. Мога да ви го направя да изглежа като някакъв МАГ или зашеметяващо красив магазин, но за целта ще трябва се пипне доста от кода на темата. Това ще наложи нуждата от постоянна подръжка и увеличени хостинг ресурси. Но при втори преглед на сайта по-горе, ще установите, че сайтът е изключително лесен за използване от потребителите. Като започваме от риболовните категории продукти и стигнем чак до завършване на поръчката. Целият процес се извършва с невероятна скорост и лекота.

Това неизбежно води до повече клиенти и невероятно позициониране в Гугъл. Сайтът, на година и половина, има десетки хиляди ипресии на ден и впечатляващи позиции в google. А трафикът от чичо Гошо е не само безплатен, но и много по-продуктивен, защото на сайта идват, потенциални клиенти, които търсят конкретната услуга или продукт.

WordPress сайтовете ми са лесни за персонализиране, защото много от тях идват със собствен панел с опции, който ви позволява да променяте цветовете, да качвате лого, да променяте фона, да създавате красиви плъзгачи и наистина да го персонализирате според вашите нужди, без да пишете никакъв код. И да го подържате сам.

WordPress плъгини

Освен добавяне на допълнителна функционалност, някои плъгини за WordPress могат да ви позволят да трансформирате уебсайта си в изцяло нова платформа. Но тук ви трябва нашия експертен избор на основни плъгини за WordPress за всеки уебсайт. WordPress е SEO приятелски. WordPress става все по-хареван от Гугъл и много големи фирми зарязват къстъм разработките си за стотици хиляди лева и се насочват към уърдпресчета.
WordPress е написан с помощта на висококачествен код за съответствие и създава семантична маркировка. С други думи, това кара Google и други търсачки да обичат WordPress.

Ето защо сайтовете ми на WordPress са склонни да се класират по-високо от останалите в търсачките.

Други примери за сайтове, които разработвам или подържам в свободното си време, което никак не много:

Склад за брашно и производство на тестени изделия, новинарски сайт, риболовен блог, сайт за почивки и екскурзии, сайт за обяви на риболовни такъми и още куп други. Всики те са поместени на един нискобюджетен хостинг план.

Използваме собствени и чужди сателитни сайтове. Те са с прилични показатели, на няколко различни сървъра и с различни Ip – адреси. Това са показатели за безупречна СЕО оптимизация. Подходящи за голям обхват от бизнеси: хотели, магазини, туристически агенти, предприемачи, хоби, къмпинг оборудване, складове и много други.

За да не сме досадни ще покажем само част от туристическите сайтове: https://patepisi.eu/ , https://ekopateki.eu/ , https://bgturist.eu/ и https://otpuskari.com/ .

А и да незабравяме този сайт, пример за идеален сайт визитка, с който също може да триумфирате и печелите пари. Пишете или поръчайте сайт сега, за да успеете по-бързо.

2 коментара за “Защо ние и WordPress сайт

    • audoxnpe АвторОтговорете

      Колега, беше сложил едно /q на края на линка и даваше 404. Оправих адреса и осатвям линка ти, статията за защитата е добра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *