Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг е неизбежна част от всеки успешен онлайн проект. Защо? Отговорът е: за разпространение на продукти и услуги до максимално голям брой потребители, за да се популяризира успешно дадената стока. Чрез дигитален маркетинг се изгражда тясна връзка с клиентите и възможност за спечелване на доверие, търпение и постоянство от страна на потребителите. Дигиталният маркетинг се различава от традиционния маркетинг само по това, че се предоставя на аудитория, използваща цифрови технологии. Терминът вече не е ново понятие в сферата на маркетинга и комуникацията.

Ние предлагаме цялостни решения и пълен пакет от маркетинг услуги, подходящи за развитието на всеки онлайн бизнес. Ако все още нямате сайт, крайно време е да изберете между собствен онлайн магазин, фирмения сайт или визитка, а защо не блог или друг сайт.

Ако вече имате собствен сайт, е време за правилна маркетингова стратегия. Липсата на такава ви струва време и пари. Наблегнете на основните аспекти:

  • SOCIAL MEDIA MARKETING – Социалните мрежи предоставят възможност за обхващане на голяма аудитория с опция за прецизно таргетиране, представяне на интересно съдържание под различни форми и удобна комуникация с целевите публики. Непрекъснатото обновяване създава все повече подходящи начини за рекламиране чрез типове реклама, като ангажиране с бранд, събиране на нови последователи, генериране на трафик към сайт и др.
  • SEO – SEO е набор от технологии, които се прилагат с цел Вашият уебсайт да бъде харесван от търсачки като Google и да излиза в топ резултатите, когато хора търсят бизнеси като Вашия. Установено е, че бизнесите, които не се възползват от SEO, генерират огромни пропуснати ползи, поради загуба на таргетирани посещения.
  • Google Ads – Google Ads Ви позволява да позиционирате Вашия бизнес пред очите на хиляди заинтересовани потенциални клиенти, които търсят продукт или услуга като Вашите. За разлика от други рекламни канали, Google Ads е особено подходящ за генериране на продажби и запитвания, тъй като рекламата се показва на хора, които имат за цел да разрешат проблем, да намерят услуга или да купят продукт.
  • Е-mail Marketing – Щастливи сме, че и email marketing-ът е част от нашите услуги. Това е изключително ефективен рекламен метод, който е форма на директен маркетинг. Страхотното в случая е, че той таргетира специфични клиенти чрез електронна поща. По този начин клиентите Ви получават всички новини, които имат значение за тях като потребители и за Вашия бизнес. А тези ъпдейти могат да бъдат визуализирани чрез текст, снимков материал, дори и видео.
  • Цялостни рекламни стратегии – От Маркетинг в социалните мрежи facebook, instgram и Linkedin до SEO и copywriting, фото и видеозаснемане, 2D и 3D анимация – ние знаем какво правим и оставяме нашите реализирани проекти да говорят сами за това. Екипът ни е изграден от професионалисти, които работят по Вашите проекти с усърдие, внимание и ентусиазъм. Ние не само обичаме това, което правим, но приемаме Вашите проекти като свои лични. За нас е важно да вникнем в същността на Вашия бранд и да разберем напълно посоката, в която желаете да се движите, за да предложим индивидуален подход и да изготвим цялостна рекламна стратегия за дигитален маркетинг, изцяло съобразена с нуждите на Вашия бизнес. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *