Блог

Изработеният от нас блог дава възможност на автора да борави с цялото съдържание, да го презентира както пожелае, да добавя най-различни текстове, фотографии, видео материали в категории и много други опции. Пълна свобода на избор и дефиниция. Това са основните отличителни белези на нашия блог. Блогът има понтенциял. С течение на времето може да се превърне в огромен уеб ресурс и да бъде посещаван от изключително голям брой посетители.

Цена: от 499 лв. без ДДС
Срок за изработка: от 12 до 30 работни дни

Новинарски сайт

Новинарският сайт е платформа, позволяваща Ви да презентирате новините в момента, в който те се случват. Ще показвате на вашия новинарски сайт, първи, най-актуалните и водещи новини от България и Света.

Цена: от 499 лв. без ДДС
Срок за изработка: от 12 до 30 работни дни

Ако нямате екип от журналисти, нашата новинарска платформа има и опция да публикува автоматично новините от най-добрите новинарски сайтове и водещи медии. Без усилия и без да се налага да пишете статии. Ще имате всички новини от България и Света, публикувани в момента, в който те се случват. Статиите и снимковият материал в сайта са собственост на съответните източници, от които са автоматично генерирани. Сайтът е настроен винаги в края на всяка публикация да посочва източника на новината и добавя линк към него. Съблюдава за условията за ползване на източниците.

Друг сайт

Изработваме всяка друга разновидност на сайт, по желание и зададени критерии от клиента. За конкретни цени и срокове при изработка на друг сайт, моля, свържете се с нас и опишете детайлно вашите желания.

Цена: зависи от зададените критерии
Срок за изработка: зависи от зададените критерии